Една мечта...
Сега, когато си сама в нощта
и тихичко пред компютъра мечтаеш,
ти в небето пак се вгледай
и ще видиш там и твоята звезда.
Нищо, че е мъничка и тъй далеч,
тя за теб грее в нощта
и закриля те от злите сили,
и ти дава здраве през деня.
Да можех аз да стана електрон,
навярно бих бил най-щастлив,
но туй не е възможно, затова
повярвай в малките неща.
Помни, че мен ме няма
и ти не си сама в деня,
да бъдеш някак по-красива,
кому е нужно туй сега!?...
© Дети Георгиева Все права защищены