Тази вечер искам само
да сме двама аз и ти,
да галя твоето нежно рамо
и да ти разказвам за моите мечти.
Имам си една мечта и това си ти,
как искам пак да галя твоите коси
и от красивите ти зелени очи
да избърша всичките сълзи.
Но аз още ще ти разкажа
и за това как нашите съдби
на тясната улица с паважа
те пак ще се срещнат, може би...
© Илия Кузев Все права защищены