И днес пак събудих се с мисълта
че ще докосна твоята ръка.
Усмивката ти ще ме успокои
и щастливи ще са дните ми
Станах с надеждата и пак не те видях
Смрачи се моят ден и всичко тъжно е около мен
Ще чакам аз деня във който пак ще ме прегърнеш
И лудо пак ще забие моето сърце
Но дали мираж ще си остане това и осъдена ще горя в самота
Моля те не ме лъжи и по-добре сама да съм си
И без теб ще намеря път със светлина,
но пак към тебе ще вървя
© Стела Все права защищены