Душата –
зареяна птица,
се гмурка
в море от лъчи,
на музикална колесница
с крилати коне
тя лети.
Пианото
оживява с възторга
на тези очи,
ангелите са притихнали,
унесен, всемирът
мълчи...
Под твоите
пръсти изящни,
по-друг се възражда
света -
неподозирано красив е,
за миг докоснал
любовта.
© Росица Танчева Все права защищены