1 февр. 2007 г., 15:27

една невъзможна любов 

  Поэзия
795 0 0

Близо и далеч си ти от мен,

близо до мен,

далеч от моята душа.

Отдалечаваш се,

няма те,

отиде си.

Къде си?

На майната си!

Върви по дяволите,

не ме интересуваш.

Да, ама не!!!

Липсваш ми ти,

липсва ми твоя поглед,

твоята усмивка,

твоите ръце.

Но не, не трябва да сме заедно.

Една невъзможна любов!

 

© Красимира Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??