Една нощ желана -
една сбъдната мечта.
От детството събрана
в една топла ръка.
В две очи затворена
да помни навеки лика,
в устни шепнещи попила
дъха на любовта. Скрила
най-дълбоко сенките на есента,
да ги има само в песента.
Една нощ събудила деня -
взривена, огнена страстта изгаря.
Не те виня. Нямаш власт - опива.
Събужда ме и после си отива.
© Василка Ябанджиева Все права защищены
Поздравления от мен!