Аз съм приказка писана свише,
малка книжка с вълшебни слова.
Там с невидими буквички пише:
Обич моя, бъди светлина!
И се чувствам неземно обичана,
сякаш някой ми слага крила,
радостта ми нагоре политнала
си играе със куп хвърчила
и глухарчета гони в полята,
вечер кошничка пълни с звезди,
разпилява небе по цветята
и усмихната ляга да спи.
© любимка Все права защищены