9 февр. 2008 г., 22:13

една открадната целувка  

  Поэзия
876 0 4
Една открадната целувка...
... и дъх на люляк сред липи.
Скътана една милувка,
подарена в нощните мъгли.

Трепетликащо сияние,
аромат на вятър сред дъги,
не насила даденото обещание,
за нежни и щастливи дни...

Открадната една надежда,
стих за спомен подарен.
Поглед, дето ме отвежда
в свят, за нас отреден...

Една открадната целувка...
милувка тиха, призори...
и няколко секунди
с аромат на люляк и липи...

... една открадната целувка...
една магична нощ...

© Свобода Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Прави сте. Има къде да се пипне ритъма
    Благодаря, за градивната критика, човек винаги се нуждае от нея
  • Хубав стих!Защо не поработиш малко върху ритъма?
  • Поздравления!!!
  • прекрасно е!толкова красиво!поздрав!
Предложения
: ??:??