Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Родната точност е кат швейцарски часовник
"помилван леко" от руски танк.
Елитът ни е от фолк певици по потник,
здравеопазването ни е с диагноза, инфаркт.
Честността има дом в парламента,
заедно с отговорността и мъжката дума -
За няколко долара, или цента,
купува се всичко, само дай сума.
Корупцията е на всички нива,
но без метафора, със всичко са свиква -
Маймуна си чеше мъдро гъза
и моли се мозък да не й никва.
Така де, тя вижда от зоопарка,
как цяла нация с такъв, уж, си пати -
На нея се смеят, а те мислят със задника,
челастри я всеки, а нея единствено мъжо й я клати...
А крокодилът, хиената и лешоядът,
завиждат на хищниците в таз екосистема -
Е, тук си е тъй, върви си парадът,
на всички различни, но вече навлизаме във друга тема...
14.12.2021.
© Георги Каменов Все права защищены