27 дек. 2013 г., 20:42

Една вдъхновена душа 

  Поэзия » Любовная
438 0 0

Три лилави цветя

 за красиво момиче.

Две червени сърца,

 това любов се нарича.

Една вдъхновена душа,

пламенно думи напускат

и в ода на радостта

на листа са моите чувства.

Желани кестеняви коси

впримчва сутрешен вятър.

Две необуздани очи

искри съблазнителни

                                    мятат.

Една вдъхновена душа,

с трясък покълнали

                               чувства!

Кажи, красива девойко

    това не е ли изкуство?

© Георги Бъчваров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??