Едната прегръща те нежно и те гали в съня ти,
а другата хапе ти устните и драска гърба ти.
Едната с теб е навън и хората виждат, че е щастлива,
а другата тебе те прави щастлив и с нея времето спира.
Едната се грижи за теб и ще иска ти да избираш,
а другата много внимателно слуша и винаги те разбира.
Едната е Ангел небесен и пази домът ти от вещици,
а другата в съня ти се вмъква и не те иска за себе си.
Едната крои планове, бъдеще с тебе чертае,
а другата иска сега да е с теб, че утре къде е не знае.
© Силва Михалева Все права защищены