Промених се аз.
Промени се и ти
Вече няма ни нас,
А бяхме сестри.
Погледна ли към теб
Отклоняваш очи
Обръщаш ми гръб
И пак сме сами.
Не изпитвай омраза
Недей ме съди
Лицемерът намразва
И всичко руши
Ако мога да върна
старите дни
Ще опитам да сбъдна
Предишни мечти
Ала късно е вече
Да търсим вина
Твърде далеч е
На раздялата мига
Няма как да върнеш
Проронена сълза
Можеш само да бродиш
С осиротяла душа
© Ивелина Балабанова Все права защищены