25 июн. 2010 г., 14:39

Едно към едно 

  Поэзия » Другая
633 0 4

Едно към едно

 

Приятелите и предателството
си приличат.
Нетърсени пристигат.
Неочаквано…
И винаги
след тях
животът ми
лавира.
И никога не мога
да се скрия
с бягство,
всъщност.

Приятелите и предателството
са различни.
Но времето
за тях е
ненасрочено.
Отчекват
късчета от
същността ни.
Моделират
собствена
история.

Приятелите и предателството
са безпринципни.
Във клетви
денонощно
сплитат
мислите…
Без тях, обаче,
нямам нито мъдрост,
нито сила –
да се изправя
срещу
истината им.

© Таня Хаджидимитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??