Едно сърце за теб тупти.
Една рана за теб кърви.
Едно момиче след тебе върви.
Една лъжа ти изрече
и пак живота й пресече,
в краката й лазиш,
но от други не се пазиш.
По-добре си върви
и нея остави.
Заради тебе я боли,
в гърба й нож заби.
Седи сега тя с кървави ръце
и сълзи се стичат по нейното,
бледо лице.
Не може тя да ти прости,
че ти й изневери
с много жени.
Все прощава и живота си забравя.
Душата си тя ти подарява и
в твойте ръце остава.
© Цветелина Все права защищены