22.05.2008
„Здравей" - „Довиждане" и толкоз.
Едно приятелство изтля.
Остана бледият ти образ
да ме преследва след това.
Подкрепа - нож в гърба и... край.
Едно приятелство загина.
Обещания - лъжи безкрай
останаха, когато си замина.
Какво пък толкова - върви си!
Приятели безброй аз имам по света.
Но кажеш ли ми някой ден: „Върни се",
ще постъпя както ти с мен сега...
© Erato Eratova Все права защищены
затова приятелите се броят на пръсти...
много хубав стих! с обич, мила Мира.