Едно сърце - раздало се до болка,
едно сърце, е по-голямо от света.
Сега умира и не търси прошка
не иска помощ. Остави го да умре!
То дало е това, което иска,
Обичало е, дарявало е топлина
Дори не си помисля да поиска
отплата, за сторената добрина.
Едно сърце - то знае, че обича
и макар на прага на смъртта,
то твойто има пак изрича
и се кълне във любовта.
Едно сърце - след малко мъртво
дошло отдавна на Планетата Земя.
Знае, че постигнало е онова,
което всички ний наричаме съдба:
Докоснало е феномена ЛЮБОВТА!!!
© Даниела Илчева Все права защищены