Едно ванилено момиче
вали орхидеени мечтания,
а в очите му вълни
от лилави обещания.
Едно ванилено момиче
плете поезия и проза,
а в душата му разцъфват
милион червени рози.
Едно ванилено момиче
рисува щъркелите боси
и верни отговори търси
на своите несбъднати въпроси.
Едно ванилено момиче
с окото фотоапаратно снима
и запечатва кадрите които
моментът много бързо взима.
Едно ванилено момиче
в мен пали клада страстна
и с усмивката си чиста
е така ванилено прекрасна.
© Наско Енев - РИМПО Все права защищены