Както всяка вечер, пак
гледам шоуто на Слави,
на наивник, на глупак
някой някъде ме прави!
Референдумът се пръкна,
,,А сега какво да правим –
парламентът се помръкна –
дайте да го изкилавим!"
Уж се ражда, а го няма,
депутати го израждат!
,,Без вина" и без срàма
канибали го изяждат!
А народът ни – родилка,
гледа с болка и немее,
чака лек, чака билка
отново да забременее!
Но със тези канибали,
дай ни, Боже, но... едва ли...?!
© Исмаил Али Все права защищены