Оплетена във дрипите на лято,
разплакана, сама, суетна,
едва ли можех тази нощ да срещна
едничката надежда за сърцето...
Прегърнала до задушаване звездите,
объркана, трепереща и тиха,
едва ли можех тази нощ да питам
за болката във ляво, от гърдите...
Надвикала най-силните си вопли,
потайна, мълчалива, плаха,
едва ли можех тази нощ да викам,
че... не желая да те имам...
© Нели Все права защищены