хайде да се престорим
на по-млади (и луди)
като в нощта, в която
се влюбихме
ти ще говориш за музика,
аз ще се смея на шегите ти
накрая ще ме изпратиш
и всички звезди ще са наши
хайде да забравим
последните години
дори да сме се променили
има ли значение,
когато и звездите,
и нощите са същите
защо се усмихваш?
© Мадлен Аспарухова Все права защищены