7 авг. 2008 г., 17:56

* * * 

  Поэзия
679 0 0
 

лица

ужас и празнота

всичко е познато

всичко лежи в прахта

 

колко пъти

едни и същи неща

моята леш твоята леш

разтопени в калта

 

последните дни

захвърлени с всичко останало

думи написани

просто за да минава време

© Атанас Панчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??