И тогава... ще те видя...
когато успея сама да се огледам.
И тогава... ще те чуя...
когато успея сама да се наслушам.
И тогава... ще те прегърна...
когато успея сама да се харесам.
И тогава ще те обикна...
когато успея да осъзная - сама.
И тогава... ти ще си тръгнеш...
когато успея да се привържа.
© Мария-Магдалена Иванова Все права защищены