Ех, тези нежни устни са отливка
на Божието чудно вдъхновение.
Когато видя твоята усмивка
в очите ти сияе Сътворение.
Когато видя твоята усмивка -
лицето ти свещена е икона.
Душата ми преогнена и живка
припява със възторг Bella Madonna.
Душата ми преогнена и живка
усеща с теб и полет, и природа.
Ех, тези нежни устни са отливка
от първата целувка на живота.
Не се боя от низост, от голгота,
защото ти показваш ми възхода.
© Асенчо Грудев Все права защищены