Ех, този май, не се ли изваля?
Все плаче и не иска да се спира.
От мъка ли, че в грешната Земя
човеците все повече умират.
От страсти и мечти на някой луд.
И друг насреща му. И става страшно.
Или за някакъв световен студ
от стари грехове за Бога ясни.
Но плаче май. За нашите души.
И слънцето зад облаците плаче.
Планетата полека се руши.
Човешкият живот какво ли значи?!
Аделина Колева
© Аделина Колева Все права защищены
със капките си да отмива греховете.
Би бил по -светъл и добър светът.
Аплодисменти и от мен!