Слънчевите коси на деня
заплитат в тъжна душа
плитка от уморени слова
взети от живота назаем.
Утрешното светло начало
притихва като тежка камбана,
едно само ехо остава,
което всеки ден се повтаря ...
© Валентин Василев Все права защищены