Бели стоици
закрилят, спасяват и
душесближават!
Бели, сърцати
и духом богати, и
първи, и смели!
Бели, обрекли
се нам! И намигат,
и духом въздигат!
......................................
Бели стоици! —
Животокрепители! —
С вяра в зенѝци!...
© Стоян Минев Все права защищены