В на експлозия червената орбита съм целия,
нестихваща, въздесъщо-извисяваща се,
опияняваща и съкрушителна експлозия,
разпръскваща се, обсебваща радиация – Любов!
Любов безропотна, по-чиста от сълзите ми стерилни,
по-ароматна от ароматите цъфтежно-майски,
по-звучно приказна от морската сирена,
заслепяваща ме, побеждаваща ме!
Любов като след майски изгрев!
Любов като след дъждовни дни!
Любов...Любов...Любов...
Господи, дари ме с непрестанното и съществуване!
ОБИЧАМ ТЕ !
© Димитър Ангелов Все права защищены