29 нояб. 2009 г., 23:38

Екстри с менти 

  Поэзия
495 0 1

Вече има в парламента

много нови Екстри, Менти...

Екстра вече е купона.

С Мента почва пък сезона.

Екстремента в парламента

пак се рови в документа,

а освинен е народа -

грипът свински е на мода...

Екстрите сега мълчат,

Менти трябва да решат.

С маска ходи всеки втори...

Екстра с мента да се спори.

Кукерите са екстракт

на един житейски факт:

Днес строиме монументи

не на Екстри, а на Менти.

И разбрал, че сме модерни,

овековечи ни Черни...

Екстри с Менти той със кеф

ги събра в един кенеф.

 

 

© Валентин Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??