Ела точно сега
при моята замръзнала душа,
тя има нужда от теб в нощта.
Ела, защото тя страдала е
в самота без твойта
светлина и топлина.
Ела, много дълга е нощта,
ела и изживей с нея ти мига.
Ела точно сега, защото тя
чакала е дълго в тъмнина,
с букет цветя -
твойта нежна светлина и топлина.
© Александър Люцканов Все права защищены