28 мая 2009 г., 07:06

Ела 

  Поэзия » Любовная
581 0 1

Ела, нощта приижда вече -

стоварила на плещите луната,

сънят упойва сладко,

а двама с тебе сме така самотни.

 

 

Ела, да съградим надежда -

от пепеляви сенки огън да избухне,

а ръцете ни вплетени,

стена от изпитания да срутят.

© Радосвета Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??