ЕЛА
Ела! Бедрата ми в очакване горят
и всяка фибра в мен трепери!
В очакване набъбва свежата ми гръд
и чака в луд копнеж да я намериш.
Ела! И устни впий в набъбналата гръд –
по-силно в мен страстта да пламне.
Ела! Разкъсай жадната ми плът!
Ела! Взриви смълчаното очакване!
01.2011г.
© Добромир Пенков Все права защищены