Моята душа събира
твойте слънчеви лъчи.
Моето сърце завира,
щом до теб се доближи.
Моите очи потъват
в къдравите ти коси.
Страстите ми в теб се спъват -
няма кой да ме спаси.
И така по теб се губя -
нямам мира и покой.
С мен ела да те полюбя
и в сърцето ми постой.
© Никола Апостолов Все права защищены
Нли знаете, че мераците умират последни!Освен това добре е езин мъж да има младежки дух.Поздрави от мен!!!