Ела в мечтите ми
Ела в мечтите ми красиви,
обичай ме и с мен бъди!
Една сълза за тебе пазя,
една любов за теб гори.
Не искам друга да е с тебе,
не искам болка и тъга,
красиви мигове щастливи
живеят в моята душа!
И срещата е много близо,
изпраща ми съдбата знак.
Побързай, времето е спряло,
обичай ме отново пак!
И в лято лудо и вълшебно
за всичко друго забрави!
Ще светят нощите неземно,
светът е в нашите мечти!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены