Ще дойда скоро. Вярваш ли? Нима
не знаеш - в бъдещето ти изгрявам.
Не виждам в теб или във мен вина -
вървим един към друг по път-жарава.
Страхуваш ли се вече? Не, недей!
Лекувам с устни, и с очи, и с длани.
Енергия и плът съм. И елей.
Преливам в изгревите разпиляни.
Ще дойда скоро. Чуй ме и поспри...
Дочух вика ти искрен да ме имаш.
Отдаденост е обичта ми. Аз съм Ти.
И те обичам, както ме обичаш...
© МариЯ Все права защищены