4 июн. 2008 г., 11:38

Елоиз 

  Поэзия » Белые стихи
696 0 7

десет секунди

преди да съмне

разчети ми надписите

дето все не виждам ясно

още една стъпка направи

към Окото

сгъни листовете на четири

така че да съвпаднат всички фрагменти

няма ме

понякога се повтарям до втръсване

десет секунди

преди да съмне

чуй сърцето ми да не прескача

закачи ме за правилния ритъм

намери точното ми местоположение

в центъра - мече бубулече -

наречи ме Елоиз

или някакво любимо име ми дай

и десет секунди

да се върна от другия свят

преди да съмне

бялото не винаги е бяло

в онази част на слънцето съм

без избор

доведи ме

© Зорница Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??