30 апр. 2009 г., 08:08

Елпида 

  Поэзия » Любовная
791 0 5

 

 

 

Елпида

 


За теб нарисувах картина,
прекрасна картина.
В сърцето си вечно я нося,
от много години.

Дали ще те срещна не зная,
съдбата не питам,
с торбичка на рамо в безкрая
аз вечно ще скитам.

По пътища прашни, далечни,
Надеждата търся,
все някога, знам, ще те срещна
и теб ще прегърна.

Картината ти ще си вземеш,
а аз ще си тръгна,
самотен, ограбен и беден
по пътя безсмъртен.

 

 2008-09-30

© Аластор Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??