22 апр. 2016 г., 08:49  

Енергийно 

  Поэзия » Другая
339 0 2

ти не си си отишла

няма "там" и "далече"

ти присътваш

с очи ме следиш

дълговечно

ще държиш на мечтите ми диви

юздите

ще ме гледаш от упор

ще те мисля 

прикрито

ще сверявам със тебе

мойте срещи съдбовни

ще опитвам да споря

ще минавам завои

ще се връщам 

ще питам

"А сега? А тогава?"

ще поставям цветя

а след туй ще забравям

всичко лошо

двусмислено

криворазбрано

 

ти присъстваш активно

в живота ми 

мамо

 

 

Публикувано във:

 © e-Lit.info Сайт за литература, 2017

 

 

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??