Вълнува, липсва спомен,
непокорно искащо сърце,
огнен порив, стон отронен,
щрих нахвърлян без лице.
Тишина в миг присъствие,
ажурени желания, копнеж,
шепот, ритъм, напътствие,
едничък миг, заряд, летеж.
Политане в не извървяно,
отпускане в безтегловно,
трепетно в непреживяно,
намиране мигът съдбовно.
Отдаденост, предусещане,
трептения в повърхнини,
емоционалност, срещане,
валентност в две страни.
Изоморфни въплъщения ,
кристализиране, изкуство ,
апогей, изгревно, вълнения,
мигновено чисто чувство.
© Анета Саманлиева Все права защищены
Благодаря че си го прочел.
Поздрав и усмивка.