1. Въпрос
О, питам те,
кажи къде,
тъй поголовно се краде?!
2. Темата
Единствената наша тема
е да си напълниме корема.
3. За хала ни
За хала ни във таз държава
тук никой пет пари не дава!
4. За келеметата
Аз казвам,
тия келемета,
ще ги заритаме с текмета !
И това крадливо племе
ще трябва
дявол да го вземе,
и ще ви кажа най-накрая,
ний вече бяхме с тях във рая!
5. За честния и нечестния
Човекът, честен като вол,
опъва истински каиша,
и от проблемите си бол,
той просто вече едва диша...
А хитрецът отстрани,
само пачките... брои!...
6. За един бизнесмен
Той все се пише бизнесмен
и в кацата със мед наднича,
но срещу другите върти остен -
в меда ортаци не обича!
© Христо Славов Все права защищены