1/ Демагозите пак се кълнат,
че все с Доброто ще вървят,
но с Доброто, от което
си пълнят с ядене Шкембето!
2/Една Персона се изпъчи,
че все за хората се мъчи,
но тя е стигнала до тази фаза,
не с любов, а със омраза!
© Христо Славов Все права защищены