1. Надеждата
Тя
умирала
последна...
Дали
не
е
илюзия
поредна?
2. Времето
То си няма друга драма,
лети!
Нехайно пропиляващи го ние сме,
клéти!
3. Вечен
Никой не е вечен,
нищо не е вечно,
само любовта и Рим!
Последното дали е вярно?
© Алекс Все права защищены