Чаша, кафе...
Сватба, дете...
Стая, перде...
Щастие, Те...
Чанта, часовник...
Думи, любовник...
Болница, хора...
Свиждане, спорят...
Име, момиче...
Пролет, кокиче...
Доктори, радост...
Жизненост, младост...
Куп документи...
Филмови ленти...
Къща, семейство...
Тъща, лакейство...
Бебе, количка...
Време, ръчичка...
Татко, разправа...
Тъща, злославя...
Драма, раздяла...
Плач... И замяна...
Слънце, количка...
Нова ръчичка...
© Димитър Драганов Все права защищены