Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Оглеждах в двора си лозата
и как напърчила зърната.
Набъбнали от елексира,
желание във мен напира
да ги засмуча на момента
и вместо чашката със мента
да смуча сока натурален.
И като всеки мъж нормален
да си представя аз зърната,
че са гърдите на жената!
© Никола Апостолов Все права защищены
Поздрави и Привет!