Ех, веднъж и на мене да се падне...
да сънувам мокър сън с Наоми
да се боря цяла нощ у нас!
Голяма битка, пот и тръпка...
Нямам думи ,само .екс.
Но без дори да се усетя!
Пак събудих се със стрес.
На Наоми аз се извинявам.
Че оставих я така.
Аз не исках да го правя...
но настъпи рано утринта.
Кога ли пак ще те сънувам!?
© Ангел Все права защищены