Не я затрупвай с много думи,
говорейки, ти губиш своя слух,
стена издига Азът помежду ви,
така я губиш, ставаш глух.
Дори не виждаш как извайваш
на егото си собствен храм,
уверен си, че я омайваш,
самият ти съвсем пиян.
О, влюбени в доспехите си, рицари,
блестите с толкоз суета,
че даже в посветените й стихове,
ваш образ има любовта.
Разковничето никак не е тайна,
сега ще го прошепна тихо вам:
Да разгадаете сърцето й, да пламне -
écoute la femme, écoute la femme.
© любимка Все права защищены
Ecoute le silence il te dira!