Валеше, лутах се навън,
разхождах душата си плаха,
пак стигнах до твоята стряха,
а може би всичко бе сън.
За последно реших да се върна,
да вляза тихо, да те прегърна.
А ако не те намеря там,
знай, щастие желая вам...
Санди
05.03.2013
© Александра Томова Все права защищены