Есен
Аз се потапям в есента на мисълта си,
анализирам чувствата си,
есента сипе пъстър листопад върху земята,
на него се радват всички, но най-вече децата,
този сезон е откъснат миг съзерцание,
той е цветно обаяние!
© Пламена Сомова Все права защищены