Беше есен, тъжно капеха листата
и мрачно стана във гората,
както и на хората в сърцата.
Сбогувахме се ние със морето,
с градините и със небето.
Горички и полянки цветни останаха само
в мечтите ни летни.
Есента тъжна беше,
но в сърцата пламъче гореше –
Коледа наблизо беше.
© Даниела Все права защищены