В очакване на вечността
натъжен гледам есента
през прозореца на моята стая
и си мисля за края.
И съзирам на земята паднали листа.
Това ме чака, казва мъдростта.
Преходен е човешкият живот -
всуе е алчността за пара и имот.
© Георги Все права защищены