Сообщите нам о нарушениях, если Вы считаете, что есть случай плагиата или произведение не соответствует правилам.
Пожалуйста, пишите только в крайных случаях с конкретным указанием на нарушение и наличие доказательств!
Вы должны войти в систему с Вашей регистрацией, прежде чем отправлять сообщения!
Това, че стиховете ти са триста тридесет и три!
Частичка радост всеки ден...
Или една безкрайна нощ на щастие прекарана във четене?
Ужасно е!
Че рано или късно свършва празника
и вместо музика и нежно слово следва метене.
Но част от стиховете ти остават някъде дълбоко
и безвъзвратно нежно
и красиво
засяти в мен,
засяти в мен,
засяти в мен...